Wil jij graag je groep vrienden, die ook crewlid zijn, vertegenwoordigen binnen Dutchshots? Of wil jij meehelpen de ideeën van Dutchshots leden te realiseren? Of misschien video’s of foto’s maken met en van de crewleden? Stuur één van de Commissioners een bericht via PS4 of Whatsapp en geef je ideeën over jouw rol als commissioner aan.

Misschien wordt jij dan commissioner van de Dutchshots.

Omdat de Commissioners het belangrijk vinden dat de Dutchshots leden goed worden ondersteund om veel online lol te beleven, zijn we op zoek naar leden die vaak online zijn en als aanspreekpunt en voorbeeld functie willen dienen voor de leden.

We hebben de Dutchshots commissioners, die momenteel minder beschikbaar zijn, gevraagd ruimte te maken voor actieve leden. Hierdoor is het aantal commissioners nu op 5. toch  blijkt wel dat het ook wat vraagt van leden om de rol van commissioner te bekleden.

Een voorbeeld functie en dus leuk kunnen gamen met andere leden is belangrijk binnen deze rol. We streven ernaar om op drukke momenten (middag, avonden en weekenden) een commissioner online te hebben. Hierdoor kunnen leden makkelijk vragen stellen en een match vinden om iets binnen GTA te doen.

Zoek ons op GTA online. Kom lekker gamen en luister mee wat je kunt doen voor je crew.

Categories De crew

DutchShots on YouTube