Vind hier:
 • Hoe kun je deelnemen aan de crew
 • Wat zijn de regels binnen de crew

Crew deelname:

Iemand wordt uitgenodigd tot de Dutchshots crew als:
 • Je Nederlands spreekt
 • Je bent minimaal 14 jaar oud
 • Je belooft te gedragen volgens de gedragsregels van de Dutchshots
Toelating Procedure:

Via de Dutchshots discord uitnodiging begint de toelating procedure.
Zodra je binnen de Dutchshots discord server hebt aangemeld, kom je in het welkom kanaal. Op dat moment begint de procedure, bestaande uit de volgende stappen:

 1. Er wordt aan je gevraagd het aanmeldingsformulier in te vullen.
 2. Nadat je het formulier hebt ingevuld checkt één van de commissioners of luitenants je antwoorden van het formulier. Als je voldoet aan de criteria om deel te nemen aan de crew.
 3. Als de inhoud van het formulier is goedgekeurd wordt je binnen enkele dagen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de Dutchshots Leader of één van de commissioners.
 4. Tijdens het gesprek hoor je vaak direct of je een uitnodiging krijgt voor de crew, of om welke reden je (nog) niet wordt toegelaten.

Gedrag binnen GTA V online en RDR2 online:

 • Help elkaar met het behalen van resultaten.
 • Opzettelijke crew-kill of andere opzettelijke benadeling van crewleden binnen GTA V online of RDR2 Online, zonder toestemming van mede-Crewlid, is verboden en kan leiden tot opzegging van je lidmaatschap (crewkick)

Gedrag binnen communicatie (Chat of apps)

 1. De Discord server, Facebook, youtube en instagram zijn bedoeld om ervaringen te delen die we samen in GTA V en RDR2 online beleven. Wil je elkaar over andere games benaderen doe dit dan in “Overige praat” kanaal zodat anderen het niet als spam ervaren.
 2. We spreken Nederlands in alle groepchats. Bij voicechats mag, bij unanieme goedkeuring, een andere taal worden gesproken.
 3. Promotie alleen van Dutchshots gerelateerde zaken. Promotie van andere zaken en prive promotie sturen is niet toegestaan. Doe je dat wel kan dat leiden tot kick uit de discord en de crew. Leden zijn met name geïnteresseerd in GTA 5 en RDR2 en alle andere gerelateerde zaken en daar hoort zelfpromotie niet bij.
 4. De crew bestaat uit jongens en meisjes tussen 14 en 70 jaar, van Katholiek tot Moslim, Uit noord-Nederland tot Zuid-België. Heb respect voor elkaar bij ons is iedereen gelijk.
 5. Discussiëren met elkaar kan altijd maar wel op een respectvolle opbouwende manier. We mogen het oneens zijn. houdt de discussies kort of spreek elkaar direct / prive aan.
  Iedereen mag een eigen mening hebben. Respecteer ook de mening van anderen. Behoudt de teamgeest en begrijp dat iedereen zijn eigen talenten heeft en een ander beeld kan hebben van de waarheid.
 6. Geen berichten of uitingen met erotische, pornografische, racistische of andere haat zaaiende inhoud en geen ongepaste of nutteloze plaatjes en teksten.
 7. Het gebruik van dodelijke ziekten als vloekwoorden of godlasterende vloekwoorden is verboden. Respect voor elkaar.
 8. Als je een andere crew actief hebt staan:
  – Dien je dat te melden als het voor een kleur is bijv meld je het niet dan kan het zijn dat je gekickd word voor nieuwe crew tag actieve spelers.
  – Wordt je gedegradeerd tot Muscle als je representative bent.
  – En, er is een kans dat je plaats moet maken voor nieuwe crewleden. Je lidmaatschap bij Dutchshots wordt dan beëindigd.
  Loyaliteit vinden de leden belangrijk.
 9. Bij overtreding van de regels: Waarschuwing en daarna be-eindiging crew lidmaatschap.
  Indien een crewlid de regels van de DutchShots crew niet respecteert, neemt de leiding maatregelen.
  Afhankelijk van de toedracht kunnen de acties 11, 12 of 13 worden ondernomen door de leiding:
 10. Officiële waarschuwing,
  Via een persoonlijk bericht kan iemand van de leiding een offifiele waarschuwing geven. De commissioner stuurt jou een bericht waarin staat aangegeven dat je een officiële waarschuwing krijgt en waarom.
 11. Een Gele kaart
  Als een Gele kaart wordt gegeven, wordt dit geregistreerd, met PSN erbij, op het ‘Gele en Rode kaarten’ kanaal.
  Als je een gele kaart krijgt, ben je respectloos omgegaan met  belangrijke waarden van de crew. Deze waarden zijn beschreven in de regels.
 12. Een Rode Kaart
  Een rode kaart kun je krijgen:
  Bij een forse overtreding die schade (kan) berokkenen aan de veiligheid, het vertrouwen en de gelijkheid binnen de crew
  Of bij een tweede (2de) gele kaart.
  Een rode kaart betekent de opzegging van je lidmaatschap. Op verzoek van betrokkenen kan de leiding daarbij besluiten een termijn te geven.

De leiding van de crew kan in uitzonderlijke gevallen van de hierboven omschreven aanpak afwijken. Als de leiding afwijkt, informeert de leiding zowel het betrokken crewlid via persoonlijk bericht als de andere leden via het ‘Gele en Rode kaarten’ Kanaal.

Categories Spelregels

Comments

 • Mehmed
  13/10/2017 at 19:34
  Dit crew (SITE )is echt heel goed gemaakt en alles is heel duidelijk ? nurhi14
  • Koningjeroen1
   23/02/2018 at 09:58
   Zeker heel mooi gemaakt
  • Dustin
   30/06/2020 at 20:06
   Je bent druk bezig geweest in de tijd die ik weg ben Funnerdust .
 • 26/11/2017 at 16:04
  […] jij ook een groep vertegenwoordigen en voldoe jij aan de promotie criteria zoals beschreven op de website bij de Spelregels onder hoofdstuk Crew Rank promotie, Laat het dan weten aan […]
 • Bm2018
  11/04/2018 at 22:27
  Mooie opstellen goed uitgelecht! Ik vindt het helemaal mooi :) BunkerMan2018
 • Bm2018
  11/04/2018 at 22:28
  Jemig een typ fout t was opstelling* BunkerMan2018
 • Bjorn
  14/05/2019 at 20:55
  Hoe wordt ik lid en is de groep nog actief ..??
  • krullepeet
   16/05/2019 at 19:18
   Hi, je kan lid worden door op GTA leden te benaderen die jou een uitnodiging sturen voor de crew. En volg de discord link en vraag daar een uitnodiging voor de crew. Je moet een account op social club hebben om lid te kunnen worden. Graag tot zien in onze crew Krullepeet

Comments are closed.

DutchShots on YouTube