De Dutchshots is opgericht door Farido__15 en is succesvol door trouwe leden. De ranks van Dutchshots geven veel aan.

Lees hoe jij mee kan helpen een leuke gaming ervaring te verzorgen voor de leden en wordt gepromoveerd tot Luitenant of zelfs commissioner.

Een crew bestaat door haar leden die samen veel lol en zich een team voelen  tijdens het gamen.

Het ranking systeem van Dutchshots geeft erkenning aan betrouwbaarheid, loyaliteit en voorbeeld gedrag om met de leden een leuke tijd te hebben.

Crew Rank Promotie

Muscle
Elk nieuw lid wordt eerst niveau Muscle. crewleden in deze rank kunnen wisselen van crew maar zijn ook niet zeker van een plek in de crew. Het kan zijn dat je uit de crew wordt gezet als je niet actief je ROBS tag draagt en dus niet actief bent bij de Dutchshots. Dit wordt gedaan om ruimte te maken voor nieuwe leden.
Representative
Zodra je Representative bent ben je zeker van een plek in de crew. Deze promotie krijg je al snel als je de ROBS tag / de crew actief blijft houden. Hierdoor kunnen andere crewleden op je rekenen en je uitnodigen om mee te gamen.
Lieutenant
De promotie naar Lieutenant wordt niet snel gegeven. Leader en Commissioners overleggen het gedrag van leden waarna kan worden besloten een promotie te geven tot Lieutenant.
Lieutenant kenmerken zich door de volgende aspecten:
– Laten in hun gedrag zien dat ze ook aan de belangen van andere crewleden denken.
– Zijn online met headsets om de communicatie te verbeteren en geven anderen de ruimte om goed te communiceren tijdens missies e.d.
– Tonen voorkeur van GTA5 gamen met de crewleden.
–  Houden zich aan gedragsregels zoals opgesteld.
Commissioners
Leden die als Lieutenant echt voorbeeld gedrag tonen, op een juiste wijze (zonder discussie of ruzie) andere weet aan te spreken op gedrag en/of een bijdrage leveren voor de gehele crew kunnen worden verkozen tot commissioner.
Binnen de crew wordt geprobeerd een variatie van commissioners te realiseren zodat elke groep (racers, RNG, vriendengroepen) wordt vertegenwoordigd. De Leader heeft uiteindelijk het laatste woord. Zowel over de aanstelling van commissioners als op andere crew gerelateerde beslissingen.
Leader
Binnen de crew is er maar één Leader en dat is Farido. Hij is oprichter van de crew en door zijn keuzes is de crew zo groot en populair geworden. Farido raadpleegt vaak de commissioners voor beslissingen.

 

Categories Spelregels

Comments

 • Kenny
  28/07/2019 at 00:29
  Ik heb je leren kennen door codgamernl ik zag je daar op live eb vondt he grappug dus ik gungbmeteen abonneren groeten kenny
  • Kenny
   28/07/2019 at 00:31
   Sorry voor mijn type fouten hier opnieuw ik heb je leren kennen door codgamernl ik zag je daar op live ik vondt je grappig dus ik abonereden snel groetjes kenny

Comments are closed.

DutchShots on YouTube