12 oktober 2019 om 14:00uur was dan eindelijk het moment daar. De 3de Dutchshots reallife crewmeeting werd voor het eerst gehouden in Eindhoven bij een nieuwe Esports start-up.
Met 27 deelnemers was er ook veel hulp uit de crew zelf. We kregen een warm welkom in de Brabantse gemoedelijkheid. Nu al wordt er gezegd dat we volgend jaar weer terug komen.

Grote dank aan
Geert (PSN: GvZ) die een bijdrage deed voor budget,
Max (PSN:Brabantseboer) die het Fifa toernooi organiseerde,
Aaron (PSN: Jannenindewij) die hielp bij de VR demo,
Amir (PSN: Factioner) voor technische ondersteuning,
Koen (van Esports), voor de zorgzame ondersteuning,
Peter (PSN: Krullepeet) Voor de voorbereidingen
Farid (Leader Dutchshots) voor het gastvrije ontvangst bij deze 3de Dutchshots meeting

We voelde ons snel onderdeel van deze grote groep van 23 gamers. De gratis t-shirts met logo versterkte dat en we hadden allemaal onze PSN naam op de rug zodat we later het gezicht bij de PSN naam kunnen plaatsen.

Max won de finale van het FiFa toernooi, die werd gespeeld op de beamer midden in de ruimte. In een spannende wedstrijd tegen Jeroen (PSN:KoningJeroen). Hierdoor ging Max naar huis met een limited edition Dutchshots petje en een middag gratis toegang tot de esports. Jeroen kreeg 2 dutchshots controller stickers.

Ook Michael (PSN: Mrvanosch) ging naar huis met een Limited edition Dutchshots petje. Michael had een score van 54911 gehaald in de VR shoot-out range.

s’Avonds kwamen we weer online in de Playstation Party, om nog even na te genieten van de gezelligheid van deze dag.

Dank allemaal voor deze leuke dag,

Categories Nieuws

DutchShots on YouTube